Уеб и Мобилни Приложения

Silestone Визитник + БГ Календар

Специален подарък от Silestone и Dekton България.

Business Card Organiser - Визитник Органайзер с БГ Празничен Календар. Създайте лесно и бързо вашия нов дигитален визитник и организирайте информацията така, че да е лесно достъпна и навсякъде с вас. Приложението разполага с празничен и бизнес календар за България и ви дава възможност да организирате отпуските си.

1. Посетете сайта на Silestone Визитник
2. Генерирайте безплатен код за достъп до приложението
3. Изтеглете и инсталирайте приложението за iOS или Android

Генерирай Код и Изтегли Приложението

Silestone App

Silestone се предлага в повече от 60 цвята. Комбинациите от тези цветове са безкрайни, а същото важи и за техните дизайнерски и функционални качества. Всички цветове са събрани на едно място и винаги с теб - в твоето мобилно устройство. Цветовете са организирани в категории по серии и по цветови гами.

В допънение можете да разглеждате цветовете в естествената им среда или с други думи в завършени проекти, където са били използвани. Секцията “Шоурум” ще ви отведе в света на класическите и модерни кухни, бани и архитектурни проекти.

Инсталирай за iOS

Инсталирай за Android

Silestone 25 App

25 години кухня с Silestone Книгата с рецепти „25 години легендарна испанска кухня” съдържа рецепти от 25 престижни готвачи, представляващи най-доброто от испанската кулинарна индустрия. Тази книга се превърна в един много важен символ на 25-та годишнина на Silestone.

Инсталирай за iOS

Инсталирай за Android

Dekton App

Революционният продукт Dekton представлява едно ново начало в света на архитектурата и дизайна. Изработен с усъвършенствани суровини, използвани в производството на стъкло, порцелан и кварцови повърхности, Dekton се превръща в материал с уникални характеристики на пазара и с необятни възможности за приложения, като плотове, подове, облицовки, фасади.

Приложението ви позволява да визуализирате всички налични цветове в нашия каталог и галерия с модерни кухни, класически кухни, бани и архитектурни проекти.

Инсталирай за iOS

Инсталирай за Android

Cosentino 3D Home Design

Cosentino Home Design, приложение за таблет, което позволява комбиниране на всички налични цветове в Silestone и Dekton, включително и новите, които предстоят да се представят, в общо шест различни интериора в 3D презентация.

Приложението ви позволява да положите на плот и подови настилки пълния каталог на Silestone и Dekton. Освен това позволява да избирате мивки и дъна за душ-кабина от пълния каталог на Bath Collection.

Комбинирайте стилове и споделяйте Вашите проекти и идеи в Facebook и Twitter.

Инсталирай за iOS

Инсталирай за Android

Cosentino Kitchen 3D
Cosentino Kitchen 3D

Приложението ви дава възможност да визуализирате вашият проект за плот, за да придобиете максимална представа как би изглеждал в реалността. Всяка ваша идея може да се разгърне в 3D вариант, който спомага да изберете най-добрата комбинация, да допълните с избора на кантова обработка и мивка за вграждане Integrity.

Приложението е достъпно на Английски, Испански и Холандски език.

Отвори Приложението

Cosentino Online Visualizer
Cosentino Online Visualizer

Онлайн Визуализаторът на Cosentino Group е приложение, коeто позволява да се съчетаете всички продукти на Silestone® и Dekton® в различни типове интериорна и екстериорна среда.

Приложението предлага избор от предефинирани конфигурации на дадена среда, представена в триизмерна реалност.

Приложението е достъпно на Английски, Френски, Испански и Немски език.

Отвори Приложението