B2B - Зона за Професионалисти

Клиентите са в центъра на визията и ценностите на Cosentino. Ето защо, за нас е изключително важно да предоставяме ключова информация, услуги с добавена стойност и други специфични услуги за всеки един от секторите, с които работим.

В стремежа си да достигаме по-лесно до нашите клиенти и като част от стратегията на Silestone и Dekton, ние непрестанно изграждаме, развиваме и подобряваме мрежата си от партньори.
Silestone и Dekton Партньори
Silestone и Dekton Партньори

Silestone и Dekton партньорите и техните служители напрактика са лицето на нашите търговски марки и в този смисъл наши представители. Докато са пряко ангажирани с клиентите, партньорите ни въплъщават нашите ценности и преди всичко нашата фирмена философия.

Това всъщност е и една от причините Silestone и Dekton да са водещите марки - Силата на нашата партньорска мрежа.

Програма за Партньори

Ако вие или представлявана от вас организация се занимава с интериорен или екстериорен дизайн, строителство и архитектура, производство или търговия с мебели, или пък обработка и производство на изделия от камък - то вие определено сте потенциален наш партньор. Присъединявайки се към нашата партньорска програма, вие ще имате възможността да се възползвате от пълния потенициал на нашите търговски марки и предимства като:
  • Персонално обслужване и пълна поддръжка от Silestone и Dekton специалист
  • Богат арсенал от маркетинг инструменти
  • Реклама, мострени активи и помощни инструменти
  • Винаги голямо разнообразие от цветове и текстури
  • Максимален срок на доставка и/или монтаж до 30 дни
  • Достъп до системата за обслужване на клиенти
И още ...

Научете повече за партнорската програма на Silestone и Dekton. Свържете се с нашият B2B отдел и кандидатствайте за партньорски статут в зависимост от естеството и мащабите на вашия бизнес.
Форма за B2B Парньори